Report Messaging Abuse

ClickSend Missbruksavdelning

ClickSend har funits sedan 2013. Med tusentals användare som skickar kampanjer till hundratals miljoner mottagare så kommer vi då och då få rapporter om missbruk. Vi tar missbruksrapporter på stort allvar och vi gör vårt yttersta för att förhindra missbruk av vårt system.

Hur ClickSend förebygger och motverkar missbruk

• Vi har ett team med mänskliga granskare som godkänner ClickSends konton och upptäcker missbruk i vårt system. Vår personal använder flera olika kriterier för att utvärdera konton, från de uppenbara WHOIS och IP informationen till några mindre uppenbara beteendemönster.
  • Vi kräver att alla användare godkänner våra villkor innan de öppnar ett ClickSend-konto och en gång till innan de laddar upp kundlistor i sina konton.
  • Vårt missbruks-förebyggande system håller våra system rena genom att förutspå dåligt beteende i kampanjer innan de ens lämnar dörren.
  • Vi erbjuder anpassade registreringsformulär för kunder som börjar från noll med ClickSend och inte har några listor med kunder att importera. Dessa formulär använder enbart dubbel opt-in metoden vilket håller borta skämt-registreringar och sparar opt-in bevis för varje prenumerant (såsom IP adress och datum/tidstämplar).
  • Vi sätter automatiskt in en avprenumereringslänk i varje kampanj som skickas från vårt system.
  • Vi tillåter sju soft bounces för en e-postadress utan prenumerantaktivitet och upp till 15 soft bounces för prenumeranter med tidigare prenumerantaktivitet innan vi omvandlar en soft bounce till en hard bounce.

Hur vi utbildar våra kunder

• Vi håller våra användare uppdaterade kring bästa praxis, tips, e-postetikett med vår blogg och nyhetsbrev.
  • Våra guider hjälper användare lära sig använda ClickSend och e-postmarknadsföring i allmänhet.
  • I ClickSends gränssnitt (när du skickar kampanjer, sätter upp listor eller designar mallar) ger vi kunderna länkar och bakgrundsinformation för att hjälpa dem förstå mejletikett och spamlagar.

Hur vi handskas med dessa problem

• Vi lägger in ett kampanj ID i alla mejl/SMS kampanjer som skickas från våra servrar så att användare enkelt kan rapportera missbruk till ClickSend. När vi får klagomål genom vårt rapporteringsformulär så undersöker vi det omedelbart. Om kampanjen eller användarkontot verkar misstänkt på något sätt så pausar vi kontot under vår undersökning.
  • Vi har registrerats hos stora Internetleverantörer och antispammyndigheter för att få automatiserade varningssignaler när någon av våra användares mottagare rapporterar missbruk. När vi kan analysera dessa varningar tar vi bort mottagaren från användarens lista. Om rapporterna överskrider en viss tröskel skickar vi en varning till användaren. Om varningarna överskrider ett rimligt tröskelvärde avbryter vi användarens konto och undersöker. De flesta ESP: er och ISP: er säger att en rimlig tröskel för klagomål mot missbruk är 0,1 procent, vilket innebär att 1 av varje 1 000 personer rapporterade din kampanj som skräp. På grund av den stora volymen e-postmeddelanden som skickas från våra IP-adresser, och eftersom de flesta av våra IP-adresser delas över flera användare, är vår tröskel strängare än så.

Rapportera SMS/E-post missbruk

Om du vill rapportera en kränkande kampanj, vänligen använd nedan formulär.

Om du rapporterar SMS missbruk, se till att du inkluderar mottagarens mobilnummer.

Om du rapporterar e-post missbruk behöver du inkludera hela mejlet. Eftersom varje e-postapplikation är annorlunda så kanske du behöver titta i hjälpfilen för programmet. Vanligtvis söker du efter "hela e-post rubriker" eller "hela meddelande rubriker", där hittar du instruktionerna du behöver.

ClickSends Misbruksavdelning agerar snabbt och med lämpliga åtgärder.

Tack! Vi Granskar och Agerar Så Snart Som Möjligt.

Privacy & Legal© 2020 ClickSend