Rapporter misbruk av meldinger

ClickSends klageinstans

ClickSend har eksistert siden 2013. Med tusenvis av brukere som sender kampanjer til hundrevis av millioner av mottakere, er vi nødt til å få rapporter om misbruk fra tid til annen. Vi tar slike rapporter på alvor, og vi legger stor vekt på å forhindre misbruk.

Hvordan ClickSend forhindrer og bekjemper misbruk

• Vi har et team som godkjenner nye ClickSend-kontoer og oppdager misbruk i systemet vårt. Våre ansatte bruker en rekke kriterier for å evaluere kontoer, alt fra åpenbar WHOIS- og IP-informasjon, til noen ikke fullt så åpenbare atferdsmønstre.
  • Vi krever at alle brukere godtar vilkårene for bruk før de oppretter en ClickSend-konto, og igjen før de importerer eksisterende kundelister til kontoene sine.
  • Vårt sikringssystem holder systemet vårt rent ved å forutsi dårlig oppførsel i kampanjer før de distribueres.
  • Vi tilbyr tilpassbare registreringsskjemaer for nye kunder hos ClickSend, som ikke har en liste over kunder å importere. Disse påmeldingsskjemaene bruker bare den doble opt-in-metoden, som holder falske påmeldinger utenfor og lagrer opt-in bevis for hver abonnent (som IP-adresse og dato/klokkeslett).
  • I alle kampanjer som sendes fra systemet vårt setter vi automatisk inn en lenke der mottakeren kan melde seg av med ett klikk.
  • Vi tillater syv "soft bounces" for en e-postadresse uten abonnentaktivitet og opptil 15 "soft bounces" for abonnenter med tidligere abonnentaktivitet før vi konverterer en "soft bounce" til en "hard bounce".

Hvordan vi lærer opp kunder

• Vi holder brukerne våre oppdatert om beste praksis, tips og e-postetikette gjennom bloggen vår og nyhetsbrevene vi sender ut.
  • Våre veiledninger hjelper kundene med å forstå hvordan de skal bruke ClickSend samt hvordan de markedsfører via e-post.
  • Gjennom ClickSends brukergrensesnitt (når du sender kampanjer, setter opp lister og designer maler), gir vi kunder koblinger og bakgrunnsinformasjon for å hjelpe dem med å forstå e-postetikette og spam-lover.

Hvordan vi håndterer problemer

• Vi legger inn en kampanje-ID i alle kampanjer sendt på e-post eller SMS fra våre servere, slik at mottakerne enkelt kan rapportere misbruk til ClickSend. Når vi mottar klager gjennom vårt skjema for dette, undersøker vi saken umiddelbart. Hvis kampanjen eller brukerkontoen fremstår som mistenkelig på noen måte, vil vi suspendere kontoen mens etterforskningen pågår.
  • Vi er registrert hos store internettleverandører og antispam myndigheter for å motta automatiserte tilbakemeldingsvarsler når noen av våre brukeres mottakere rapporterer om misbruk. Når vi kan analysere disse varslene, fjerner vi mottakeren fra brukerlisten. Hvis rapportene overskrider en viss terskel, sender vi en advarsel til brukeren. Hvis advarslene overskrider en rimelig terskel, suspenderer vi brukerkontoen og undersøker. De fleste ESP-er og Internettleverandører sier at en rimelig terskel for klager er 0,1 prosent, noe som betyr at 1 av hver tusende person rapporterte kampanjen din som søppel. På grunn av det store antallet e-postmeldinger som sendes fra IP-ene våre, og fordi de fleste av IP-ene våre er delt på flere brukere, er terskelen vår strengere enn dette.

Rapporter misbruk av SMS/e-post

Dersom du vil rapportere en støtende kampanje, kan du bruke skjemaet nedenfor.

Dersom du rapporterer misbruk av SMS, ber vi deg inkludere mottakerens mobilnummer.

Hvis du rapporterer om misbruk av e-post, må du sørge for å ta med hele overskriften. Siden hvert e-postprogram er forskjellig, må du kanskje henvise til hjelpefilene. Hvis du søker etter "full e-mail headers" eller "full message headers", finner du vanligvis instruksjonene du trenger.

ClickSends klageinstans vil hurtig iverksette passende tiltak.

Takk skal du ha! Vi vil gjennomgå og iverksette tiltak så snart som mulig.

Personvern og juridisk© 2024 ClickSend