Report Messaging Abuse

ClickSends klageinstans

ClickSend har eksistert siden 2013. Med tusenvis av brukere som sender kampanjer til hundrevis av millioner av mottakere, er vi nødt til å få rapporter om misbruk fra tid til annen. Vi tar slike rapporter på alvor, og vi legger stor vekt på å forhindre misbruk.

Hvordan ClickSend forhindrer og bekjemper misbruk

• Vi har et team av anmeldere, som godkjenner nye ClickSend & nbsp; -kontoer, og oppdager misbruk i systemet vårt. Våre ansatte bruker en rekke kriterier for å evaluere kontoer, alt fra åpenbar WHOIS- og IP-informasjon, til noen ikke så åpenbare atferdsmønstre.
  • Vi krever at alle brukere samtykker i vilkårene for bruk før de setter opp en ClickSend & nbsp; -konto, og før de importerer eksisterende kundelister til kontoene deres.
  • Vårt sikringssystem holder systemet vårt rent ved å forutsi dårlig oppførsel i kampanjer før de distribueres.
  • Vi tilbyr tilpassbare registreringsskjemaer for kunder som begynner fra bunnen av med ClickSend & nbsp; og ikke har en liste over kunder som skal importeres. Disse registreringsskjemaene bruker bare metoden for dobbelt samtykke, som holder useriøse påmeldinger ute og lagrer registreringsbevis for hver abonnent (som IP-adresse og stempler for dato/klokkeslett).
  • I alle kampanjer som sendes fra systemet vårt setter vi automatisk inn en lenke der mottakeren kan melde seg av med ett klikk.
  • Vi tillater syv "soft bounces" for en e-postadresse uten abonnentaktivitet og opptil 15 "soft bounces" for abonnenter med tidligere abonnentaktivitet før vi konverterer en "soft bounce" til en "hard bounce".

Hvordan vi lærer opp kunder

• Vi holder brukerne våre oppdatert om beste praksis, tips og e-postetikette gjennom bloggen vår og nyhetsbrevene vi sender ut.
  • Veiledningene våre hjelper brukerne med å lære seg å bruke ClickSend og markedsføring via e-post generelt.
  • Gjennom ClickSends brukergrensesnitt (når du sender kampanjer, setter opp lister og designer maler), gir vi kunder koblinger og bakgrunnsinformasjon for å hjelpe dem med å forstå e-postetikette og spam-lover.

Hvordan vi håndterer problemer

• Vi legger inn en kampanje-ID i alle kampanjer sendt på e-post eller SMS fra våre servere, slik at mottakerne enkelt kan rapportere misbruk til ClickSend. Når vi mottar klager gjennom vårt skjema for dette, undersøker vi saken umiddelbart. Hvis kampanjen eller brukerkontoen fremstår som mistenkelig på noen måte, vil vi suspendere kontoen mens etterforskningen pågår.
  • Vi er registrert hos store internettleverandører og antispam myndigheter for å motta automatiserte tilbakemeldingsvarsler når noen av våre brukeres mottakere rapporterer om misbruk. Når vi kan analysere disse varslene, fjerner vi mottakeren fra brukerlisten. Hvis rapportene overskrider en viss terskel, sender vi en advarsel til brukeren. Hvis advarslene overskrider en rimelig terskel, suspenderer vi brukerkontoen og undersøker. De fleste ESP-er og Internettleverandører sier at en rimelig terskel for klager er 0,1 prosent, noe som betyr at 1 av hver tusende person rapporterte kampanjen din som søppel. På grunn av det store antallet e-postmeldinger som sendes fra IP-ene våre, og fordi de fleste av IP-ene våre er delt på flere brukere, er terskelen vår strengere enn dette.

Rapporter misbruk av SMS/e-post

Dersom du vil rapportere en støtende kampanje, kan du bruke skjemaet nedenfor.

Dersom du rapporterer misbruk av SMS, ber vi deg inkludere mottakerens mobilnummer.

Hvis du rapporterer om misbruk av e-post, må du sørge for å ta med hele overskriften. Siden hvert e-postprogram er forskjellig, må du kanskje henvise til hjelpefilene. Hvis du søker etter "full e-mail headers" eller "full message headers", finner du vanligvis instruksjonene du trenger.

ClickSends klageinstans vil hurtig iverksette passende tiltak.

Takk skal du ha! Vi vil gjennomgå og iverksette tiltak så snart som mulig.

Privacy & Legal© 2020 ClickSend